ویولا علاوه بر مصرف به عنوان غذا، به عنوان رنگ طبیعی به صورت پودر در نوشیدنیهایمیوهای، آبهایویتامینه و بستنی نیز استفاده میشود.
ویولا برای کاربردهای پخته شده مانند برشته کردن، جوشاندن، پختن، له کردن، کباب کردن و سرخ کردن مناسب است.
ویولا به خاطر استفاده در سوپها و گنوکیها معروف است و میتوان آن را با ماهی، تخم مرغ و لوبیا سبز آب پز کرد و در سالاد نیکوز سرو کرد. همچنین میتوان آنها را به صورت سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خرد و له کرد تا غذاهای جانبی بنفش درست شود.
ویولا را همچنین میتوان پخت و با کرم فریچه، سس بادام هندی یا سسهای مبتنی بر گوجه فرنگی سرو کرد.
ویولا به خوبی با سبزیجات و سیر، گوشت قرمز مانند مرغ، پنیهای غنی و ملایم و سایر سبزیجات نشاستهای مانند ذرت، لوبیا پوست کنده، کنگر فرنگی و سبزیجات سالاد ترکیب میشود.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |