menusearch
iranviola.ir

فایده مصرف ویولا برای فشار خون

قبلی
بسته بندی
پودر ویولا
برای اولین بار در ایران
انواع غذا
ورزشکاران
نمایندگی های فروش
پودر ویولا
چیپس
بی نهایت قدرتمند
فشار خون
کودکان
۱۴۰۱/۸/۱۸ چهارشنبه
(0)
(0)
فایده مصرف ویولا برای فشار خون
فایده مصرف ویولا برای فشار خون

 

فایده مصرف ویولا برای فشار خون

ویولا برند مرغوب‌ترین نژاد از انواع سیب‌زمینی‌های بنفش است. این گونه به لحاظ ارزش غذایی و فایده‌های دارویی در بهترین وضعیت قرار دارد. خوردن ویولا سلامت عروق خونی و فشار خون را افزایش داده و بهبود می‌بخشد. این امر به دلیل وجود پتاسیم بالاتر در ویولا است، زیرا این پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می‌کند و همچنین وجود آنتی اکسیدان غنی در ویولا نیز در کاهش فشار خون نقش دارد. دکتر جو آ. وینسون، دکتر ملیسا آ. اسمیدا و دکتر دوروی آ. ناوار از دانشگاه اسکرانتون امریکا و دکتر شریل آ. دمکوسکی از دانشگاه ایالتی واشنگتن امریکا در این زمینه یک پژوهش مهم انجام داده‌اند. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مصرف مصرف 6 تا 8 عدد ویولا به صورت روزی دو بار در روز توسط افراد مبتلا به فشار خون بالا در مدت 4 هفته، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک (اعداد بالا و پایین) را به ترتیب 3.5 و 4.3 درصد کاهش داده است.

پژوهشی دیگر در این زمینه، توسط دکتر سی سنگ از دانشگاه اج هیل انگلستان، ان. اف. اسمیل از دانشگاه ملکه مارگارت انگلستان، اس. الموسوی از دانشگاه نورثامبریا انگلستان، دکتر جی. ام. مک‌دوگال از موسسه جیمز هاتن انگلستان و دکتر ای. اس. الدجاجی از موسسه تحقیقات پزشکی انگلستان انجام شده است. این پژوهش نشان می‌دهد که در مقایسه با خوردن سیب‌زمینی سفید، خوردن ویولا (سیب‌زمینی بنفش) ممکن است سفتی شریان را کاهش دهد. سفت بودن شریان‌ها خطر حمله قلبی یا سکته را افزایش می‌دهد، زیرا در این حالت، عروق نمی‌توانند به راحتی در پاسخ به تغییرات فشار خون منبسط شوند.

به طور کلی، خوردن غذاهای غنی از پلی فنول، از جمله غذاهای حاوی آنتوسیانین مانند ویولا، به آرامش و تقویت عروق خونی انسان کمک کند. مصرف منظم پلی فنول‌ها که در ویولا به مقدار غنی موجود است، باعث بهبود هضم غذا و افزایش سلامت مغز می‌شود، همچنین در برابر بیماری‌های مختلفی چون دیابت نوع۲ و بیماری‌های قلبی از بدن مراقبت کند. همچنین با کاهش التهاب می‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن جلوگیری کند.

پژوهشی دیگر در این زمینه توسط دکتر هلموت ام. هوگلا و دکتر نیل جکسون از دانشکده علوم کاربردی دانشگاه آر. ام. آی. تی استرالیا و دکتر برایان می، دکتر آنتونی ال. ژنگ و چارلی سی. زیو از دانشکده علوم بهداشت و مرکز تحقیقات بین‌المللی چین-استرالیا برای طب چینی دانشگاه آر. ام. آی. تی استرالیا انجام شده است. این پژوهش نشان می‌دهد که ترکیبات پلی فنول موجود در ویولا، برای کاهش فشار خون به روشی مشابه برخی از انواع داروهای کاهنده فشار خون شناخته شده به عنوان مهارکننده‌های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) عمل می‌کنند.

در نتیجه می‌توان گفت که ویولا باعث بهبود فشار خون می‌شود. این اثر ممکن است مربوط به ترکیبات آنتی اکسیدانی پلی فنولیک آن‌ها باشد که به روشی مشابه برخی از داروهای کاهش فشار خون عمل می‌کنند.

 

این متن از منابع زیر تهیه شده است:

  1. Vinson, J. A., Demkosky, C. A., Navarre, D. A., & Smyda, M. A. (2012). High-antioxidant potatoes: acute in vivo antioxidant source and hypotensive agent in humans after supplementation to hypertensive subjects. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 60(27), 6749-6754.
  2. Tsang, C., Smail, N. F., Almoosawi, S., McDougall, G. J. M., & Al-Dujaili, E. A. S. (2018). Antioxidant rich potato improves arterial stiffness in healthy adults. Plant Foods for Human Nutrition, 73(3), 203-208.
  3. Hügel, H. M., Jackson, N., May, B., Zhang, A. L., & Xue, C. C. (2016). Polyphenol protection and treatment of hypertension. Phytomedicine, 23(2), 220-231.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر