الف. کاهش قند خون: ویولا باعث کاهش قند خون و بهبودی افراد دیابتی میشود.
ب. سرشار از آنتی اکسیدان: رنگ بنفش ویولا نشانهای از وجود آنتی اکسیدان بالا است که دو تا سه برابر دیگر سیب زمینیها است. ویولا سرشار از آنتی اکسیدانهای پلی فنول به نام آنتوسیانین است.
ج. کاهش فشار خون: خوردن ویولا سبب سلامت عروق خونی میشود. این امر ممکن است تا حدی به دلیل محتوای پتاسیم بالاتر آنها باشد، زیرا این ماده به کاهش فشار خون کمک میکند، اما محتوای آنتی اکسیدانی آنها نیز نقش دارد.
د. کاهش خطر ابتلا به سرطان: برخی از ترکیبات موجود در ویولا، از جمله آنتیاکسیدانهای آن، به پیشگیری یا مبارزه با سرطان، از جمله سرطان روده بزرگ و سینه کمک میکند.
ه. جبران کمبود فیبر بدن: افزودن چند وعده ویولا به رژیم غذایی در هر هفته، میتواند به پر کردن کمبود فیبر کمک کند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |